hu en

Nagy buli csomag

Legnagyobb csomagunkat jegyesfotózással, elegáns design bőr borítású fotókönyvekkel, drónos felvételekkel tettük teljessé.

Fotók

Az esküvő előtt egy 1,5-2 órás jegyesfotózásra van lehetőség, ahol 150 nyers képet készítünk. Ebből 50 kiválasztott képet retusálunk és digitális formában átadunk. Amennyiben szeretnétek, köszönőképeket is tudunk készíteni ezekből a képekből.

Az esküvő napján készült - az eseményektől függően - akár 2000-2500 nagy felbontású nyers képből 200 db-ot kell kiválasztani. A kiválasztott képeket retusáljuk, átadjuk nagy felbontásban digitálisan és készítünk belőlük 15x23 cm-es fényképeket is. A nyers képeket is átadjuk digitális formában nagy felbontásban.


Fotókönyv

A csomag tartalmaz még 3 db A/4-es méretű, design bőr borítású, 22 oldalas fotókönyvet. Fotógráfusaink szerkesztik meg az oldalakat, melyekre összesen 40-45 kép fér el, és a legfontosabb pillanatok képei mellett a kreatív fotózáson készült fotókból és a helyszínen készült dekorációs részletekből válogatnak. A könyvoldalakat e-mailben átküldjük, és az arra érkezett módosítási javaslatok (pl.: képek cseréje, fekete-fehér vagy színes képek változtatása, több kép vagy kevesebb kép elhelyezése egy-egy oldalon), egyedi kérések figyelembe vételével véglegesítjük a könyvet. A könyvekre többféle kreatív borítás, vagy felárért elegáns design borítás is kérhető, hogy kívül-belül olyan legyen, amilyet szeretnétek.


Videó

A nap során készült nyers felvételekből vágunk egy 6-8 perces cinematográfiás kisfilmet full HD minőségben. A kisfilm zenei aláfestéssel, apró részletekkel, dinamikus felvételekkel, illetve belassításokkal gyönyörűen összefoglalja a nap legfontosabb eseményeit és felidézi az élményeket és érzéseket. A kisfilm díszítéséhez és a helyszín látványos bemutatásához drónos felvételeket is készítünk.

A vágott anyagokat három díszdobozos DVD-n is átadjuk, ami szabadon sokszorosítható, valamint az összerendezett nyers felvételeket it átadjuk.


A csomag tartalmazza a következő események fotóval és videóval történő rögzítését:

  • Jegyesfotózás (itt nincs videózás),
  • kreatív fotózás,
  • szertartások fotózása,
  • csoportképek készítése és egyéb köztes események,
  • drónos felvételek készítése helyszíntől és időjárástól függően,
  • vacsora és buli fotózása a menyecsketáncig.

A nap folyamán 2 fotós és 2 videós dolgzik az esküvőn.

A csomag ára: 469.000 Ft

Megjegyzés: A csomag bővíthető plusz képekkel, fotókönyvekkel, vászonkép készítésével. Személyre szabott árajánlatot a lap alján lévő adatok kitöltésével vagy e-mailben is tudtok kérni. [javascript protected email address]

Rendeld meg ezt a csomagot!

Elérhetőségeink
1126 Budapest, Márvány utca 40.
+36 30 936 5357
+36 30 596 1117
[javascript protected email address]