hu en

Rólunk

Csapatunk tagjai szakértelmükkel, tapasztalatukkal és fantasztikus kreativitásukkal járulnak hozzá életetek egyik legfontosabb eseményének megörökítéséhez.


"Amikor egy művésztől vásárol, nem csupán egy tárgyat vesz. Kísérletezéssel, sikerekkel és bukásokkal töltött órákat vásárol. A frusztráció és a színtiszta öröm napjait, heteit vagy épp hónapjait vásárolja meg. Nem csak egy tárgyat vásárol, hanem a szív egy részét, a lélek egy darabját, egy pillanatot egy ember életéből. De legfőképpen időt a művész számára, hogy azt tehesse, amit szenvedélyesen szeret."


Rebekah Joy Plett fenti szavai szívünkből szólnak. Nagyon fontos számunkra hogy a nagy nap eseményeinek megörökítése a lehető legjobb minőségben, a legnagyobb odafigyeléssel és a pár igényeinek megfelelően készüljön el. Ehhez nagyban hozzájárul az elmúlt időszak alatt megszerzett tapasztalatunk, folyamatos fejlesztéseink. Ez alatt nem csak az eszközparkunk fejlesztését kell érteni, hanem tagjaink is folyamatosan fejlesztik tudásukat, ennek köszönhetően 2015-ben hárman megszerezték a fényképész szakma mesterfokozatát! Esküvői fotó és videó szolgáltatásunk személyre szabható. A választható csomagjainkon kívül egyéni igényeknek megfelelő esküvői csomag kialakítására is van lehetőség. A kreatív fotózás helyszínei közül sok helyen már ismerősen mozgunk. Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően pedig új helyszíneken is összeszokott csapatként dolgozunk, egymást segítve. Külföldi felkéréseknek is eleget teszünk, több esküvői fotó és videó elkészítésére volt lehetőségünk Horvátországban, Angliában, Erdélyben és Szlovákiában és Olaszországban is. Amennyiben lehetőség van rá, örömmel vesszük, ha a nap eseményeiről előzetesen információt kapunk, és szívesen felveszük a kapcsolatot az eskövő szervezővel is a részletek tisztázása érdekében.

Eszközeink közül néhány az alábbi képen látható

Nagyon büszkék vagyunk folyamatosan fejlődő és bővülő eszközparkunkra. Tükörreflexes fényképezőgépeinkkel (Canon 1DX, Canon 5D Mark IV, Canon 6D Mark II) és Canon objektívekkel készítjük a képeket és a videókliphez szükséges rövid snitteket. A videó díszítéséhez kézi gimball kamerával (DJI Osmo) valamint drónnal (DJI Mavic Pro, DJI Inspire) is szoktunk feltételeket készíteni. Az események nagy totálban történő rögzítéséhez 4K-s Panasonic kamerávalrendelkezünk. Amennyiben szükséges a kreatív fotózások során Broncolor műtermi lámpáinkkalvilágítunk.

Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy ha már a felvételek elkészítéséhez ilyen prémium kategóriás technológiát használunk, akkor az utómunkálatok is a lehető legjobb számítógépeken és a képek előhívása is csúcskategóriát képviselő eszközökön történjen. Saját digitális laborral (Noritsu QSS-350I Plus) és nyomtatókkal biztosítjuk, hogy az esküvői könyvek és a retusált képek kézzel fogható változata is olyan magas minőséget képviseljen, mint a digitális verziójuk. Mi sem bizonyítja jobban felszereltségünk folyamatos fejlesztését annál, hogy a bemutatkozó videóban bemutatott Epson Stlyus Pro 9900 mellett már egy Canon Pro-4000 típusú nagy formátumú nyomtatóval is rendelkezünk, amivel még színtelítettebb posztereket és vászonképeket tudunk készíteni.

Kérj árajánlatot!

Elérhetőségeink
1126 Budapest, Márvány utca 40.
+36 30 936 5357
+36 30 596 1117
[javascript protected email address]