hu en

Családi csomag

Közepes csomagunk már három FineArt fotókönyvet tartalmaz a kisvideó és a retusált képek mellett.

Fotók

Az esküvő napján készült - az eseményektől függően - akár 1000-1800 nagy felbontású nyers képből 150 db-ot kell kiválasztani. A kiválasztott képeket retusáljuk, átadjuk nagy felbontásban digitálisan és készítünk belőlük 15x23 cm-es fényképeket is.


Fotókönyv

A csomag tartalmaz még 3 db A/4-es méretű, kreatív papír borítású, 22 oldalas fotókönyvet. Fotógráfusaink szerkesztik meg az oldalakat, melyekre összesen 40-45 kép fér el, és a legfontosabb pillanatok képei mellett a kreatív fotózáson készült fotókból és a helyszínen készült dekorációs részletekből válogatnak. A könyvoldalakat e-mailben átküldjük, és az arra érkezett módosítási javaslatok (pl.: képek cseréje, fekete-fehér vagy színes képek változtatása, több kép vagy kevesebb kép elhelyezése egy-egy oldalon), egyedi kérések figyelembe vételével véglegesítjük a könyvet. A könyvekre többféle kreatív borítás, vagy felárért elegáns design borítás is kérhető, hogy kívül-belül olyan legyen, amilyet szeretnétek.


  Videó

  A nap során készült nyers felvételekből vágunk egy 6-8 perces cinematográfiás kisfilmet full HD minőségben. A kisfilm zenei aláfestéssel, apró részletekkel, dinamikus felvételekkel, illetve belassításokkal gyönyörűen összefoglalja a nap legfontosabb eseményeit és felidézi az élményeket és érzéseket.

  A vágott anyagokat három díszdobozos DVD-n is átadjuk, ami szabadon sokszorosítható.


  A csomag tartalmazza a következő események fotóval és videóval történő rögzítését:

  • kreatív fotózás,
  • szertartások fotózása,
  • csoportképek készítése és egyéb köztes események,
  • vacsora és buli fotózása a menyecsketáncig.

  Az összerendezett nyers felvételek, illetve az 1-1,5 órás vágott film készítése is megvásárolható ehhez a csomaghoz.

  A nap folyamán 3 fő dolgzik az esküvőn.

  A csomag ára: 359.000 Ft
  Drónnal kiegészítve: 389.000 Ft

  Megjegyzés: A csomag bővíthető jegyesfotózással, drónos felvételekkel, a nyers képek, videók megvásárlásával, plusz retusált képekkel, fotókönyvekkel, egyedi könyv borításokkal, vászonkép készítésével. Személyre szabott árajánlatot a lap alján lévő adatok kitöltésével vagy e-mailben is tudtok kérni. [javascript protected email address]

  Rendeld meg ezt a csomagot!

  Elérhetőségeink
  1126 Budapest, Márvány utca 40.
  +36 30 936 5357
  +36 30 596 1117
  [javascript protected email address]