hu en

Kis fotos csomag

130 retusált képeid mellé készítünk egy fotókönyvet is.

Fotók

Az esküvő napján készült - az eseményektől függően - akár 1000-1200 nagy felbontású nyers képből 130 db-ot kell kiválasztani. A kiválasztott képeket retusáljuk, átadjuk nagy felbontásban digitálisan és készítünk belőlük 15x23 cm-es fényképeket is.


Fotókönyv

A csomag tartalmaz még 1 db A/4-es méretű, kreatív papír borítású, 22 oldalas fotókönyvet. Fotógráfusaink szerkesztik meg az oldalakat, melyekre főként az általatok választott retusált képekből kerül maximum 40 kép, de egyéb részletről/helyszínről készült kép is kerülhet bele, ami megadja a könyv hátterét, hangulatát. A könyvoldalakat e-mailben átküldjük, és az arra érkezett módosítási javaslatok (pl.: képek cseréje, fekete-fehér vagy színes képek változtatása, több kép vagy kevesebb kép elhelyezése egy-egy oldalon), egyedi kérések figyelembe vételével véglegesítjük a könyvet. A könyvekre többféle kreatív borítás, vagy felárért elegáns design borítás is kérhető, hogy kívül-belül olyan legyen, amilyet szeretnétek.


A csomag tartalmazza a következő események rögzítését:

  • kreatív fotózás,
  • szertartások fotózása,
  • csoportképek készítése,
  • vacsora fotózása a menyecsketáncig.

A nap folyamán 1 fotós dolgzik az esküvőn.

A csomag ára: 199.000 Ft

Megjegyzés: A csomag bővíthető jegyesfotózással, drónos felvételekkel, a nyers képek megvásárlásával, plusz képekkel, fotókönyvekkel, egyedi könyv borításokkal, vászonkép készítésével. Személyre szabott árajánlatot a lap alján lévő adatok kitöltésével vagy e-mailben is tudtok kérni. [javascript protected email address]

Rendeld meg ezt a csomagot!

Elérhetőségeink
1126 Budapest, Márvány utca 40.
+36 30 936 5357
+36 30 596 1117
[javascript protected email address]